Thursday, June 15, 2006

Comin' back...

Semalam aku dan Minh bertemu dengan rakan yang kini bermaustautin ke negara orang...Fari dan isterinya Halen... setelah hampir 2 thaun setengah berada di perantauan (Adelaide) dia kembali untuk bercuti selama empat minggu...kali terakhir ku bertemu dengan Fari satu tahun lepas di Sydney...welcome home bro!

fari & halen


Halen, meself & Minh

27 comments:

ARA PAYUNG said...

Errr... itu bukan Fari Carburator ke?

irwan said...

Baru pertama kali singgah di sini. Tulis la banyak sikit.

Haridas Rabindra Dasa said...

yeah encik fari carburetor yang kini menetap kat ostrolia

Nadia said...

encik bob,
i like to see u chubby! seriously!! hehehehehe...kiut je.

p/s: bile nak blanje minum ni? haritu minh dah blanje teh tarik. yippee!!..

siti rosman said...

bob! remember our earlier deal set on 25june? rupa2nya i oredi rsvp-d a fren's keramat age 33 bday BBQ la! masa ajak he kept saying 26june, 26june - rupa2nya wife dia has evrytg set for 25 june - hampeh - since i oredi janji like a month ago, lets plan another party date buleh kan? i'll get in touch with fari n let u know...

Haridas Rabindra Dasa said...

blehhh ajak yatt skali tapi minh still owe me teh tarikkkk...hehehe

Haridas Rabindra Dasa said...

minh untuk mu apa saja...heheh no worries

Nadia said...

wokehhhh!! nanti bebile kite jumpe.

p/s: stay chubby haa...;-)

ARA PAYUNG said...

Hah... moh le, apa lagi! Tapi di mana yek?

Bob, ko rasa ko kenal aku tak? heheh...

siti rosman said...

no bob, i o u two teh tarikhs actually! tapi since u said one...

anyway, fari n helen's flight back to kl from lgkw is saturday eve, they said if x too tired maybe meet up that saturday nite itself - me n siti otai will be on standby in any case...

nak teh tarik rame2 dgn geng2 blogger lagi - bile? di mane?

Haridas Rabindra Dasa said...

ara payung @ yatt...ade aku tepuk kat dahi kang ni hehehe

memang le teman keney mike

ARA PAYUNG said...

Kui kui kui... igtkan dah lupe.

Ate bile nak lepak minum? Next week kot? Ada brani?

Lepak malam la kot. Sbb aku kena keje tanpa off sepanjang world cup ni. Lokasi, mana pun ok asey kat kl, senang nak pi, parking senang dan sesuai utk deena. Heheh...

siti rosman said...

eh bob, fari kata nak ajak geng2 lepak klcc this saturday afternoon - belasah ajelah starbucks ke ape2 yg patut.. since encik ara pun cam kenal je dgn fari, ape kata kita crash je kat situ rame2... calling2 je... latte je ganti teh tarik ek Bob?

ARA PAYUNG said...

Meen, teman keroje le Sabtu nih. Errr... aku mmg le kenal Pari tu, tp dia yg tak kenal aku... heheh

...$weE+ 666... said...

kim salam pari ye... lama tak jumpa dia!

siti rosman said...

aa yelah... btw it's 3-6pm at starbucks klcc - sape buleh turun, turun... cik $wee+ nak ckp sape namanye yg kim slm nih, kot ade nama glamer lain lak... bob... u in?

...$weE+ 666... said...

cik siti rosman... ckp ngan pari, zizie kim salam. kalau dia tanya zizie mana? zizie sam. kalau dia tanya zizie sam mana? zizie sam kitanaichi. kalau dia tak tahu lagi. mungkin salah org kot. hehe...

siti rosman said...

wah cik $wee+, itu macam riddle nye... ok when i get to see him il tell him so. see at which stage dia ingat. tapi dia tu dah tua, so kenkadang ingatan bagus, kenkadang kurenggg...

siti rosman said...

cik $weet, pari muda lagi rupanya.. sebut zizie je trus dia tanya "mana dia?".. heheh

...$weE+ 666... said...

ye ke??? hehe... alhamdulillah dia masih ingat diriku ini. tima kasih ye cik siti rosman! tima kasih bob! tumpang lalu... ;p

siti rosman said...

bob! i still o u two teh tariks la bro! tu la u dok panggil i tembam lagi, make me forgetful like dat. raincheck ek!

yang lain2, pari says hi!

ARA PAYUNG said...

Meen... apasal ko selalu tapau je masa lunch? Hahahaha.. pompuan kalau kat opis mesti camtu... heheh

ikebal said...

bro, kau memang naik mountain bike ke?

cikmihun said...

eh and i found u here :p

siti rosman said...

aku kan jaga lab, kok barang review nak kuar masuk aku dgn geng2 lab la yg standby... posto2 despatch tu pung satu, sll je nak mai during lunchtime to hantar and drop brg... hampeh...

sk8edge said...

Kim salam kat Fari C.Dung....patut la tak nampak batan hidung dia kat Kl dah..kat Aussie rupanya..kata Boy Disasterfunhouse kim salam..tak tau la dia ingat lagi tak...

Anonymous said...

What a great site Pictures galleries upskirts Sweet ass picture mercedes sl 350 Valium roche order without prescription free animal bingo cards Facts surveillance cameras Hot chick gangbang group sex arabiq Xanax overnight cheap cod her first gangbang saab dealers Pamela anderson clips from stacked Norton antispam 2006 Paris hilton nacktbilder Big english tits http://www.free-hentai-vids.info/fing-people-wonting-threesome.html Maryland emergency room error lawyers Free patent lawyer lesbian orgy