Monday, May 15, 2006

jalan tengah...

"kalau terlalu tegang nanti putus talinya...kalau terlalu kendur tidak keluar bunyinya nanti"
itu lah kata-kata seorang pemain kecapi kepada muridnya yang membuat kan Siddhartha Gautama tersedar dari meditasi yang sia-sia

selamat hari Wesak (belated)

8 comments:

siti rosman said...

Bob dear,
heard Fari & Helen making their way to KL this June 1 - July 3, been trying to reply their SMS and give em a call but Maxis just wont let me do it la! Tahla 017 Adam lama ni takbley buat international call ke pun? Neway if you guys have been in touch and already set a date for a reunion, let me in on the details! Nak join, nak join!

Haridas Rabindra Dasa said...

alritie minh, me pun dah antar sms to him kirim barang hehehe,

i'll let u know 'bout the reunion, whaa tak sabar, miss him

siti rosman said...

ya lor... i got something to give em also... bunga kenangan... namun bukan bunga terakhir... eh btw ill be away from kl from 5-9 june, hopefully you guys are meeting up earlier la. kalu jumpa sunday tu ke lagi best bleh lepak lama2 skit.

siti rosman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
siti rosman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
siti rosman said...

aiyoh blogger gone crazy terupload manyak kali lak moi earlier posting sorry bro!

YDP said...

Tapi..tulah..masalah den ni, takdo tali nak di tiun...

fara[gonna]bugdaworld said...

Bro, find me a job... I'm jobless :(