Tuesday, August 22, 2006

semusim (di neraka) selamanya



Pasti ramai yang kecewa akan tindakan beliau me"nyah"kan kewujudan blog "Semusim Di Neraka" yang menjadi ubat penenang buat jantan-jantan kesunyian dan pernah juga menjadi ambisi khayalan gadis-gadis yang melayari internet (laptop/powerbook) dari atas katil mereka

...namun bagi mikon itu merupakan tindakan yang amat menepati kehendaknya...

aku biarkan mereka tertanya-tanya apa yang terjadi pada "entiti" ini...biarlah rahsia seperti kata Datin Siti

mungkin selepas ini ramai yang akan turun ber"jogging" petang di padang Pandan Indah hanya untuk melihat kelibat mikon membuat "kawat kecik"...mengubat rindu

emmm...dan kata umbi bagi situasi ini perlulah disebut sebagai...amat punk rawk...hehehe


cheers bro...have fun


mungkin ianya kan kembali...siapa tahu?


ps: aku pasti akan merindui watak-watak peng"komen" spt Penajih, Papan Chatek Di Pandan Indah, YDP Tiroi dll

12 comments:

melayu rebel said...

Patutla aku nak try masuk tak boleh.Bagi aku penulisan didalam blog ini merupakan salah satu hasil karya penulisan bahasa melayu yang terbaik dengan gaya dan bahasa yang menarik.Kita kehilangan satu penulis yang hebat.Apepun all the best.Cheers.

p/s Tak terfikir nak tulis buku ke?

[fakapunch] said...

Dude, mikey ada problem ka?

ke "kordu"?

Haridas Rabindra Dasa said...

mikon/mikey tak ada problem dan gembira seadanya cuma pada tanggapan saya dia rasa tepu dan "cukup lah" untuk semusim di neraka...

punk rawk...katanya hehehe

Reena said...

He told me that by deleting it he, quote unquote, still has total control over his life. Or something like that. Me gonna miss SDN. :(

siti rosman said...

once a writer, always a writer, gue pasti nanti bisa tumbuh "musim kedua di neraka"...

bluek said...

smash the "status quo"

rin said...

mikon tu dah bosan jadi ahli neraka kot, lepas nih ntah jadi ahli apa pulak? ahli pas?.. tapi, harap2 cepatlah dia balik ke 'neraka'...

Haridas Rabindra Dasa said...

nampak gaya nya beliau lebih menjurus kearah islamic fundimetalis...pelik jugak...

"suspicious mind" katanya...

Reena said...

Islamic fundamentalis? Biar betollll!

jayna said...

ahhh... "love is a dog from hell"...

wae said...

http://rengised.fotopages.com/ flicker aku bikin hal.. huhh..

xullgrimlust said...

punk rawk memang punk rawk!!bob,please send my regard to mike thanks for the the wonderful words in smdn.that bastard rules!!!jgn lupa ajak mike turun langkawi aku nak ajak ike minum beer!