Monday, October 26, 2009

earthy but not runny

7.55am

kuala lumpur perlukan sarapan pagi yang mengkagumkan, perlu kopi yang mampu menerajang semangat pagi ke merentas langit sedar, pagi ini aku ke italy (dalam angan) dan membancuh secawan kopi latte yang 90% sempurna,

susu panas and a very tick sumatran's extra bold pressed coffee + wholemeal bread with smoked mushroom sticks and egg-less mayonnaise, perlu di ingat kan cafe latte hanya untuk di minum sebelum 11 pagi, kata nenek ku di lazio, italy...yeah


dayabumi 7.55am

6 comments:

~~DucKneSs~~ said...

breakfast yang extra special will give u extra semangat untuk bekerja keras..

cayuk!!
*nak siket,leh? semangat takde nih..

Anonymous said...

I've tasted it...tolong bancuh lagi. Besar punya..

~dzaza

Suffian salim said...

huhu..kopi mmg terbaik..di Europe org minum kopi utk kembangkan idea..

Weed and Bandages said...

susu pun tak minum.

kopi jarang minum.


lebih kepada tea.

MagnusCaleb said...

duckness: meh lah turun KL, kami banchuh, satu kole

dzaza: mai banchun sendiri

suffia: cerah mata cerah hati

miss weed: minum mint tea cukup :)

~~DucKneSs~~ said...

nak satu kole basar..

pastu nak bungkus..

hehhee