Wednesday, December 16, 2009

gegalang emas...

aku kaki bangku, tak tahu makna curi ayam, wings yang aku tahu hanya lah band yang penyanyinya nama pak awie, fullback aku ingatkan beg penuh di belakang dan aku tak tahu yang bebudak Brasilia boleh menari samba sambil gelecek bola, aku haram tahu pasal bola, kerana aku percaya time final match jer bola ni best, abang RELA boleh tambah elaun, boleh jerit hilang suara, boleh conteng muka tak dak sapa marah, taukeh burger angkat untung lebih sket, air mineral dan jambu asam boi boleh lambak depan stadium dan brader jual mafla boleh senyum lebar, oh tak lupa mercun dan bahan bakar boleh ada jual di tepi tandas, aku faham bola takat tu jer,

namun aku berharap pasukan bola Malaysia berjaya membawa balik pingat emas dari Laos, hasil dari game esok hari so tak da lah lepas ni member aku tutup TV di kala team Malaysia beraksi , alasan nya takut TV rosak,

Kuala Lumpur akan bersama mu ole ole ole oleeeeee

4 comments:

Weed and Bandages said...

hahahaha.. ok ok. bila finalnya. kalau tengok final agak berahi.

penjaga gol malaysia nama sapa? aku kira nak tau nama penjaga goi saja. haha

MagnusCaleb said...

esok final katanya tanya Pipi dia lagi arif :)

Yatt said...

Hahaha..tak main bola rupanya incik Bob kita ni...

Guten Tag said...

yeah, semangat macam nih yg kita mahukan..

p/s : ur silent reader.