Wednesday, March 17, 2010

berenang di sungai susu berdarah...

depa mai lagi kali ni dah dekat betahun tak jumpa, dengan gaya gemok ramping aku berjaya menghanyut ke depan stage, 

1 2 3...lagu jalan laju aku terus terbawa ke tahun 1992, Machine One Club, stage sempit macam dulu-dulu sound merabak telinga, salah gaya wayar mikropon boleh terlilit telinga, aku tersentap dan  tanya Fathul " ni nak amik gambaq ka aku kena jaga stage?" dia senyum saja...hehehe

memang set list tak panjang tapi sikittt cukuppppp

peluh hilang semangkok, kaki lenguh, rambut serabai, tengkok buat-buat sakit (konon bangin'), sampai sekarang aku masih dok terasa goosebums nya, thanks guy for those memory again

soalan paling best selepas abis show tadi, "ko balik brickfield tak nanti?" hehehe


kasi pecccahhhh


shreddin' and thrashin'


draggin' us down to memory lane

shapechangerrrrrr





semua gambar adalah hakmilik magnuscaleb photography

5 comments:

Rajuna said...

kalau lah aku masih di bukit kerinchi lagi...

bobp said...

thanks sebab gambar sudi dikongsi.. hati masih bengkek tak dpt pegi..

1st time tgk i.m 1997, fly dr asrama TIKL sampai jatuh-jatuh...

tapi smalam aku sangkut kat sini tak dapat pegi.. makin tgk gambar makin bengkek hati..

dgr kabar bulan 7 diorang mau kasi pecah lagi.. by hook or by crook aku mesti pegi.. thanks lagi skali...

WanBeruas said...

..thanks dengan info nih..Rock The World 7..aku turun dari Ipoh anak beranak..tapi frust sungguh Fathul tak nyanyi dengan I.M malam tuh...

Anonymous said...

best baca blog ko pasal maggotz. lagi best kalu dapat pergi hari tu ... frust siutttt

Pet

kamal sabran said...

you guys rock!