Tuesday, May 18, 2010

bahasa jiwa bangsa...

nih aku dah lama tak menulih kepala penuh kerja, jenoh nak perambat, tambah-tambah la ni ada construction site di lif opis aku kalau nak ke tingkat 32 dan 30 kena laluan alternatif, kena naik tangga lain, lagi la aku naik rimaih,

tapi hari ni aku gelak gulin besaq, tak lawak mana pun tapi nak share jugak dengan hangpa,

nah amik ni, sapa nak jawab aku tak tau, mandoq depa ni nak kena tegoq nih, bagi mengaji eja sikit mat-mat bangla dengan myanmar ni, bulih jadi kemalangan sebab gelak besaq...






tapi depa at least ada usaha nak pakai ayat berlapik :)

2 comments:

Anonymous said...

Saya tak tau nak cakap apa dah. Sampai ke la dok gelak bergulin lagi. Pada betui depa ni, tapi berakai. Baguih.


~dzaza

Pipiyapong said...

Peh mendalam ni dia punya berlapik... Keh keh keh.