Friday, April 07, 2006

si ngomel dan si carut...

Hari ini aku putuskan untuk menyenaraikan semua cemuhan dan caci-cerca yang terdetik dari benak ku dari bangun pagi tadi sehingga kini…

(yang berwarna merah adalah bentuk personel)

“hish…lewat lagi!!!”

“naper laaa bangang sangat mamat ni…bagi laaa kakak mengandung tu duduk”

“apa pandang2?…ni mesti pelik tengok sikha(tocang) aku”

“eemmm…dia ni tak faham body gesture ke?..aku tak nak join laaa...cari orang lain laaa”

“bodoh betul…susah sangat ke nak cakap please?”

“cam ner aku boleh lupa plak ari ni…jumaat…tido laaa”


“laaaaa anjing tul laaa…ni mesti kecik2 mak dia tak ajar nak flush toilet nih…hish”

“arkkhh…today deadline antar claim!!!”

“sampai bila laaaa peniaga melayu boleh adakan wang kecik…”


“balik2 system down…..cam babi”



bagus...makin kurang amarah aku dibandingkan dengan masa2 lepas...hehehe

1 comment:

shah said...

“naper laaa bangang sangat mamat ni…bagi laaa kakak mengandung tu duduk” <---- ni mesti dalam LRT, aku selalu ngomel mcm ni, kalau aku nampak orang tua tak dpt duduk atau akak mengandung tak dpt duduk.


“cam ner aku boleh lupa plak ari ni…jumaat…tido laaa” <----- sah!! tak pergi sembahyang jumaat... haha


“laaaaa anjing tul laaa…ni mesti kecik2 mak dia tak ajar nak flush toilet nih…hish” <---- perangai sama mcm budak yang duduk bilik sebelah aku, tak larat aku nak marah. Senang cerita, aku suruh dia pakai toilet bawah, jangan pakai toilet atas.