Monday, August 24, 2009

cermin mata di bilik mandi



aku lama tak berenang, biar berbadan besar tapi sebagai budak kampung yang duduk tepi parit kalau tak berenang pasti kena keji sampai tingkatan lima bezanya aku berenang tak laju macam budak lain, setakat nak float tu kacang ja (tapi aku mudah cramp, kurang garam kata atuk aku)

dulu aku selalu berenang kat apartment member aku sambil cuci mata tengok gadis-gadis dari tanah besar china bermandi-manda, tak pun bayar rm2 dan ke kolam renang bandar raya kat cheras tapi kat situ bosan ramai nak jadi michael phelps dan kena pakai swimming trunk "hang pa gila pa ka?"

so semalam aku just tengok movie ada orang berenang dalam laut, cukup lah tu, biaq pi lah google jenama Speedo tu tergantung kat bilik ayaq

No comments: