Wednesday, August 26, 2009

kanta serigala


money purse dari jepun


surat-surat yang berselerak


gambar mamat comel mana tah


buku


pencil case aku dari jepun


buku nota



taggin'


pensel juga dari jepun


money purse yang tadi


my current readin' the piano teacher


Semalam nak "punch-out" awal ada delegate dari World Bank jumpa boss aku so kena tunggu depa abis baru bleh blah,

aku lepak kat tempat kecil aku berkerja dan bermain-main dengan Macro setting pada Canon G10 aku, (aku memang gila stationary lebih-lebih lagi dari jepun, kalau tension aku akan lari ke kedai stationary untuk hilangkan tekanan)

lepas tu aku teman member-member aku berbuka di Old China CM, nampak sedap makanan mereka :)

2 comments:

Weed and Bandages said...

eh. gila stationary! sama. lagi lagi aku cikgu, dah sekolah bagi marker pen siap refill, aku gatai tangan juga masuk kedai beli lagi. pen apa kebala semua beli. selain pasaq malam bahagian apek juai barang2 plastik murah termasuk anak lesung batu, kedai juai alat tulih memang satu terapi.

tapi aku tadak la koleksi jepun tu. haha

MagnusCaleb said...

hehe apa-apa alat tulis pun boleh, benda-benda ni memang alat penenang lah :)