Tuesday, September 22, 2009

pagi dua syawal

puaih pukui gambaq dengan camera Voigtlander aku, abis la dua tiga roll filem, sampai naik jeles Holga aku, tema kali ni "total manual" yeah, harap-harap jadi la, so la ni aku ondaway balik KL,

kepada kengkawan yang aku tak dapat jumpa sori, aku bangun awal gi shooting, (masuk bendang, ronda tali ayaq) tidoq jam 10.00 malam, kalau hangpa nak lepak minum kopi dari kul 11pm sampai 3am (aku tgk banyak miss-call esok nya), tak dapat la aku join hangpa (oh lupa, siang hang pa kena layan anak bini hehehe)

lagi pun pagi raya tahun ni aku hanya pakai baju t-shirt Deepset, jeans Ben Sherman dan slipar Hippo Bloo cukup lah ala kadar,

dan dapat makan halwa meskat buatan tangan mak lang ku.


cheers people, jumpa di kota tak siap :)



ishhh anak sapaaa la ni

3 comments:

Weed and Bandages said...

uihhh.. lawa me'nayang; benda alah ataih tu.. haha..

Nabil Fizri said...

semat!
kasi waa lah lu punyer Holga.
amacam?

MagnusCaleb said...

tak lah menayang kongsi gambaq ja hehehe

holga? uih yang tu cinta hati cik nabil oiii