Sunday, September 27, 2009

senangnya dalam hati

Tak salah kalau berkaseh extra, walau pun baru nak mesra dengan yang baru, muncul lagi yang baru, tak apa, baru meriah, harap mereka semua tak cemburu, Cik Puan Holga dan Cik Puan Muda Voigtlander harap you all boleh duduk sebumbung hehehe meriah nya famili Lo-fi kamera ku lebih meriah dari raya...


Praktica Super TL 1968 with Pentacon 50mm (1.8) lens

7 comments:

~~DucKneSs~~ said...

tgn kanan utk holga,kiri utk voigtlander nmpak..mujur tgn de dua jek..kalo ada 4,kopak bank tuh..hahhaa

MagnusCaleb said...

kat leher gantung Praktica yang baru jer amik dua ari lepas :)

q said...

mana beli, eh?

mud said...

mind giving me one. hee

Nabil Fizri said...

gigit jari geram.

Weed and Bandages said...

birthday bulan december. elok tu bagi sebagai penutup 20an pembuka 30an. hahaha

MagnusCaleb said...

shaf: kat brader otai teluk intan

mud: kamera ni tak cerai susu lagi

nabil: jangan gigit nanti luka takleh tekan shutter

cik peah: errr...