Friday, November 20, 2009

Nasi Lemak Dari Biara

aku turun dari train di Masjid Jamek dengan Chris Carraba berdendang tentang gadis dan kenangan di heaphone ku, menyusun tapak menuruni tangga dan menyahkan gambaran orang-ramai di sekeliling ku, tiba-tiba aku terpandang dua orang jejaka berketurunan india menjual sarapan pagi, tak pernah tengok sebelum ni, ughh ada Nasi Lemak Vegetarian, kerana teruja aku beli sebungkus, memang susah nak tengok aku membeli sarapan depan station LRT ni,

sampai ofis aku tekan water dispenser untuk air suam, buka bungkusan dan menikmati sarapan terindah untuk hari ini dengan harga RM2, walau pun sedikit pedas.

yeah, syabas untuk kedua jejaka tersebut :)



Nasi Lemak with mushroom sticks and special fried tofu


3 comments:

Shaira Amira said...

lrt masjid jamek?

MagnusCaleb said...

yup LRT Masjid Jamek :)

Anonymous said...

Hare Krishna,
Pamho

You should try JPBS Catering at Brickfields...Shubal prabhu's stall..

Also Sharanya Gopal prb stall at Pandan Indah. Its by the road side beside the flyover.

Best Nasi Lemak an Mee kari ? Nandapriya mataji's stall in OUG.

Click on "contact us" in www.iskcon.com.my

haribol !

- daso 'asmi -