Skip to main content

ketika rindu bergebu-gebu...

rasa lara, ada sesuatu yang bergelodak didalam dada mahu luah kan segalanya biar tempias di mata dan telinga yang lain?

dua puluh tujuh hari bulan dua ini ayuh ke pertemuan ini Efek Rumah Kaca di One Cafe, lemparkan sensara dan rasa duka ke lantai...yeah

ps: juga ada pertemuan Diskutik bersama mereka di Annexe Central Market sehari sebelumnya

Comments

nak sebab ada deepset.anda pergi?
MagnusCaleb said…
yup datang kerana deepset (balas dendam tak dapat tengok time Mono)

:)
wah harap2 gaji masuk esok!
ada 3 assignment belum siap. esoknya ada kelas.

dengan alasan itu, masuk saja statement 'anti-sosial;

haha
'izzat said…
kalau nak tiket boleh contact aku. aku tak dpt dtg. satu tiket saja.aku tolak rm20.

aku boleh hntar/jmpa by hand di kawasan sekitar ampang jaya/kuala lumpur.

contact aku di sini : gersang@gmail.com

thanks bob.tumpang ruangan comment kau. jmpa di diskustik.

Popular posts from this blog

pagi syawal

1 syawal 1435, aku balik beraya naik kapal terbang kali ni, pulang dengan rasa hiba, pulang dengan tanggungjawab mengkebumikan ibu saudara yg meninggal diawal pagi raya.
Mak Lang yg berusia 83 tahun akhirnya meninggalkan kami, aku sesungguh menghormati manusia yg berjaya menjangkau umur yg tinggi, banyak pengalaman dan garis-garis sejarah bercalar di seluruh tubuh dan jiwa, tiada apa yg dapat membeli semua itu.
tidur lah Mak Lang dengan tenangnya bersama cerita yg dibawa bersama nya.
*skang ni berdoa tinggi agar Chu Yah aku tak menjual pinggan mangkok belanda tinggalan Tok Teh yg dibawa dari Indonesia

semusim (di neraka) selamanya

Pasti ramai yang kecewa akan tindakan beliau me"nyah"kan kewujudan blog "Semusim Di Neraka" yang menjadi ubat penenang buat jantan-jantan kesunyian dan pernah juga menjadi ambisi khayalan gadis-gadis yang melayari internet (laptop/powerbook) dari atas katil mereka

...namun bagi mikon itu merupakan tindakan yang amat menepati kehendaknya...

aku biarkan mereka tertanya-tanya apa yang terjadi pada "entiti" ini...biarlah rahsia seperti kata Datin Siti

mungkin selepas ini ramai yang akan turun ber"jogging" petang di padang Pandan Indah hanya untuk melihat kelibat mikon membuat "kawat kecik"...mengubat rindu

emmm...dan kata umbi bagi situasi ini perlulah disebut sebagai...amat punk rawk...hehehe


cheers bro...have fun


mungkin ianya kan kembali...siapa tahu?


ps: aku pasti akan merindui watak-watak peng"komen" spt Penajih, Papan Chatek Di Pandan Indah, YDP Tiroi dll

...you don’t have to worry now

Received a sad sms during my duty at Bukit Jalil Stadium, one of our dearly friend Boy of Punisher/Naked Butterfly passed away after being electrocuted at home, from what I learned he’s doing a renovation upon his house “DIY”ly…such a lost…

I still remember him carryin' Lee Toyol on his back in one of the gigs circa 90’s…serious looking guy with a sense of humor…gonna miss him

hope he’ll be swimming in the sea of light tranquilly…rest in peace bro…


pic were taken from http://ricecooker.kerbau.com/